Vilka enheter är kompatibla med AV1?

Här är några rekommendationer om vilka enheter som är bäst att använda med AV1 och bästa praxis när du väljer en enhet.

iOS/Apple- och Android-produkter fungerar bäst med AV1-appen.

Dessa enheter är specifikt de mest optimala:

- iPhone/iPad

- Samsung smartphones och surfplattor

För Android är den minsta programvaran som krävs Android 9.

För Apple-produkter är den minsta programvaran som krävs version 13.

Viktig information

• iPhone 5 och äldre stöds inte.
  • iPads på iOS 12 eller som släpptes före 2013 stöds inte.
  • Vi kan inte garantera att de rekommenderade smartphones eller surfplattor som nämns eller någon annan enhet fungerar med AV1/AV1-appen. Det finns många olika enheter som kör de föreslagna programvaruversionerna men är fortfarande inte kompatibla med vår AV1-app av skäl utanför vår kontroll.
    Om möjligt rekommenderar vi starkt att du testar din valda enhet innan du köper så att det inte finns några problem när du testar AV1 och enheten för studenten.

Hittade du inte det du behöver?
Om du har tillgång till AV1 Admin, besök kontaktsidan i din adminpanel för direkt support med din AV1.
AV1 Admin