Hvilke enheter er kompatible med AV1?

Her er noen anbefalinger om hva de beste enhetene er å bruke med AV1 og beste praksis når du velger en enhet.

iOS/Apple- og Android-produkter fungerer best med AV1-appen.

Disse enhetene er spesielt de mest optimale:

- iPhone/iPad

- Samsung smarttelefoner og nettbrett

For Android er den minste nødvendige programvaren Android 9.

For Apple-produkter er den minste nødvendige programvaren versjon 13.

Viktig informasjon

• iPhone 5 og eldre støttes ikke.
  • iPads på iOS 12 eller utgitt før 2013 støttes ikke.
  • Vi kan ikke garantere at de anbefalte smarttelefonene eller nettbrettene som er nevnt eller andre enheter vil fungere med AV1/AV1-appen. Det er mange forskjellige enheter som kjører de foreslåtte programvareversjonene, men er fortsatt ikke kompatible med AV1-appen vår av grunner utenfor vår kontroll.
    Hvis det er mulig, anbefaler vi på det sterkeste å teste den valgte enheten før du kjøper, slik at det ikke er noen problemer når du tester AV1 og enheten for studenten.

Fant du ikke det du trenger?
Hvis du har tilgang til AV1 Admin, kan du gå til kontaktsiden i Admin-panelet for direkte støtte med AV1.
AV1 Admin